EN     RU

Katter hatar vanligtvis sällskapsdjur transportörer. När allt kommer omkring, inget bra någonsin kommer från resor som görs i en bur. I själva verket, hamnar de hos veterinären, i de flesta fall, efter att ha blivit lurade i en bur. Inte undra på att hata honom! Tyvärr, bör varje katt ta en tur i en kennel åtminstone ett par gånger i sitt liv. Så här gör du för att få en katt i en kennel utan någon av er att bli sårad:

Välj den högra hållaren

En stor, stel lagring är mycket bättre än en liten en med mjuka sidor. Försäkra dig om att bäraren du väljer är tillräckligt stor för katten, särskilt om din katt är på den stora sidan eller om du har två katter som kommer att rida i samma kennel. Bärare med styva sidor kommer inte att pressas ner på din katt och är betydligt säkrare i händelse av en olycka eller annan händelse. Undvik en papp bur om möjligt.

Ta bäraren snart

Ge din katt tid att vänja sig bäraren i stället för att utföra på morgonen av deras nästa veterinär besök. Din katt kan också besluta vilket gör det ett trevligt ställe att ta en tupplur, vilket gör det mycket lättare att få en katt i en kennel när det är dags. Lämna bäraren där du kan röra och klättra över den i minst en vecka, så det kommer inte att vara så främmande för dem.

Gör bäraren bekvämt för dem

Placera en mjuk trasa och en glädje i gruppen. Handduken ger något för sina klor för att gripa så att de inte glider runt på plasten medan du kör. Dessutom kommer det att absorbera urin; en vektor våt katt gör för en mycket obehagligt åktur för dig och din katt.

Var lugn

När det är dags att ta en katt i en kennel, talar han i en lugn, lugnande röst för att undvika att störa din katt. Närma sig dem med behandling, försiktigt plocka upp och sätta dem i stöd katt. Börja få din katt i media i god tid före den tid du måste lämna huset. Om katten kämpa, låt det gå och prova det igen i tio minuter eller så.

Prova andra metoder

Om din katt inte kommer att låta dig ta det enkelt och placerar den i stöd för katt, kan du behöva prova starkare metoder, men tänk på att detta kommer att göra din katt stressad och aggressiv. Placera kattbäraren på sin ände, med öppningen vänd mot taket. Få din katt, och luta katten så att när de släpps, är det enda stället där de kan gå i hållaren, svansen först. Stäng sedan dörren och säkra spärren. Sedan långsamt sänka kattbur ner så att dess nedre del vilar på golvet. Denna metod fungerar mycket bättre om du har två personer, en positionera bäraren och för att hålla katten.

  

Att få en katt i en kennel kan vara en skakande upplevelse, men om du planerar att ta din katt överallt, måste det göras. Katter är inte säker om de lämnas fri i ett fordon. De kan kilas fast under sätet, eller ännu värre, under pedalerna. Även om många katter hatar att sättas i en kattbur, med tillräcklig framförhållning processen kan du gå ganska bra.

avkastning <<<<<<<