EN     RU

Feeding kött

Din katt behöver mycket protein. Välj färsk, ekologisk som är antibiotika och hormonfritt. Din katt kommer att njuta av många kött, inklusive kyckling, kanin, lamm, fisk och kalkon. Köttet ska vara utan ben inuti , kära i små bitar (de gillar det).Kokad kött- man ska lägga till lite kokade grönsaker (grön kål, rödbeta, bladspenat) och ris (3- 4 delar kött och 1 dellar grönsaker+ ris). Organ kött är också en favorit av katter, och är mycket rik på vitaminer och näringsämnen. Det kan dock vara svårt att hitta organ ekologiskt kött. Köpet av organiskt när det gäller organ kött är faktiskt mycket viktigt, eftersom alla gifter i djuren lagras i levern och andra organ. Du vill inte ge den till din katt, särskilt om du försöker att göra ekologiska livsmedel katt.

Lägg mineraler

kelp pulver och lax olja är en utmärkt källa till mineraler och fettsyror. Kelp kan hittas på de flesta hälsokostbutiker. Leta efter vild lax olja, som är nyttigare än den odlade versionen. Du kanske också vill lägga till vitaminer katt, som kan återfinnas i djuraffärer. Lägg inte till vitaminer avsedda för människor.

Lägg till en bit av grönsaker

Gå inte överbord på grönsaker; din katt behöver en kost som är mestadels av protein. En bit av grönsaker kan vara till hjälp, dock. Naturligtvis se till att köpa ekologiska grönsaker.

Mala maten

När du har köpt dina ingredienser, använda en elektrisk slipmaskin att blanda kattmat tillsammans. Om köttet har ben (särskilt Turkiet), slipa dem med mat. Lämna några bitar av kött i små lagom stora bitar; dessa ger din katt något att tugga på, hålla sina tänder och tandkött friska.

Tillsätt ägg

När degen görs med köttfärs, tillsätt fyra ägg äggula ekologiskt. Dessa bör kokas för säkerheten för din katt, även om vissa recept inte kräver råa äggulor i ekologisk mat för sällskapsdjur.

Håll mat

Du kan göra din katt ekologisk mat varje dag eller två, mata din katt medan det fortfarande är färskt, eller göra en stor sats och frysa den i glasburkar för senare användning. Feeding din katt ekologiska livsmedel betyder inte att du måste laga en måltid för dem varje dag. Du kan hålla ett stort antal lagras för att användas i flera veckor, precis som om du hade köpt kommersiella livsmedel för husdjur.

Torr kattmat köpt i butiken har en hel del fyllmedel som kolhydrater, konserveringsmedel och tillsatser som katter helt enkelt inte behöver i sin kost. Att ekologiska livsmedel katter, du vet exakt vad du mata din katt, och du vet att det är hälsosamt.

 

avkastning <<<<<<<