EN     RU

loppor

Cat Flea kontroll och lära sig att hålla loppor från att komma tillbaka Att bli av loppor och fästingar på katter är ganska lätt när man vet det rätta sättet. Om du följer dessa instruktioner kommer du vara säker på att enkelt döda alla loppor och fästingar på katter och även hunden också.

För att bli av loppor och fästingar på katter, måste du först förstå problemet. För att kontrollera, är det möjligt att separera små delar av håret i en tid och söka bland dem. Om du inte ser, måste du inse att de kan gömma sig mycket väl. Om du tar en fuktig trasa och placera den på din katt eller hund päls, kommer du att kunna se om de har loppor, när de lämnar bakom sina mörka bruna fläckar, som faktiskt är utsöndringar. Utsöndringar är rödbrun eller mörkt att suga blod från ditt husdjur.

Om du är säker på att din katt har loppor och fästingar, måste du behandla ditt hem för fullständig kontroll av loppor:

Ännu viktigare, om du bara har hittat loppor och fästingar på katter, sedan karantän din katt till ett rum för fullständig kontroll och för att förhindra att skadedjur från att sprida sig till andra husdjur i huset. Dammsuga hela huset att befria golv eller möbler.

Se till att du tvätta alla dina kläder i vilket fall som helst är dolda i dem, så ofta händer. Därefter skaka alla mattor, om du har några, och dammsuga dem också. Du kan också använda en loppa och kryssa kontroll spray för att bli av med några fel på din katt. Du kan spraya huset för att döda eventuella loppor och fästingar bifogas. Var noga med att tvätta sovrum och andra rum mycket väl. Alla garderober eller skåp bör tvättas noggrant och kontrolleras.

    

För loppor att behandla din katt:

Först av allt, att bli av loppor och fästingar på katter, tvätta din katt i en "bad mot loppor." Detta innebär ofta att du kommer att behöva tvätta honom i ett badkar med tvål och vatten. Men var mycket noga med att tvål och vatten inte gå i kattens ögon. Naturligtvis de hatar vatten och bli blöt så det är troligt att möta motstånd med denna metod.

Det finns även andra sätt att ge din katt ett bad "torr" för kontroll av kattloppor. En av dem är att använda ett schampo utan vatten inblandade. Se till att du köper en katt loppor och kryssa kontroll. Detta är så, efter att ha dödat loppor och fästingar, är inte nya. Frontline är min favorit.

Om du får en loppa och kryssa schampo eller behandling på nätet, ta pälsen med några dagars mellanrum för att se till att det finns fler. Om du ser fler loppor eller fästingar, karantän ditt husdjur, och starta hela processen.

Vi hoppas att denna process har hjälpt dig och när du har lärt dig hur man kan bli av loppor och fästingar, kommer du och din katt vara mycket lyckligare.

avkastning <<<<<<<