EN     RU

Kattungarna är mjuka buntar av gullighet när de föddes. Och pojke eller flicka, du vill bara låta dem gosa nära dig. Men om du funderar på att ta en kattunge hem med dig att stanna, kanske sex kattunge vara viktigt för dig att veta. Här är hur du kan avgöra kön av en kattunge
Steg 1

Erkänner att vissa valpar är för ung för att vara könsbestämmas

när kattungarna föddes, deras könsorgan är fortfarande ganska små. Det är nästan omöjligt att säga vilket kön en kattunge innan den är åtminstone två veckor. Och även i denna ålder, har erfarenhet veterinärer och jordbrukare varit kända för att göra misstag. För att vara säker, vänta några veckor innan famlade för att bestämma kön på en kattunge.
Steg 2

Ta reda på om din kattunge är en hane

Nu när katten är ett par veckor bör du kunna få en bättre uppfattning om kön kattunge. När du försöker att se om en kattunge är en manlig eller kvinnlig, ska du tänka i termer av interpunktion (konstigt, jag vet, men det fungerar!). Kattungar hanar har könsorgan som verkar två punkter, eller två små punkter, den ena över den andra. Den översta punkten eller hålet är anus, och ett under vilka penis. Det finns ett litet utrymme mellan de två hålen som sedan rymma testiklarna, som ännu inte har dykt upp. (Om inte annat kan du märker två små klumpar i detta område, som är de första skott av testiklar manliga kattunge.) Om du verkligen vill vara säker på att kön kattungen man, sedan bara försiktigt pressa urinöppningen. Om en liten penis poppar ut, då du själv har en pojkvän!
Steg 3

Att veta vad funktioner tyder på att kattungen är en hona

Precis som kattungar män, kön av en kvinnlig kattunge kan bekräftas genom att tänka i termer av interpunktion, nämligen utropstecken. Pott kvinnliga könsorganen i form av en inverterad utropstecken, där den övre fläcken är anus och nedre slits eller öppning är det vaginala området. När du har sett ett par olika bottnar kattunge, kommer du att inse att öppnandet av en kvinnlig är mycket närmare anus än öppnandet av den manliga. Skulle nästan ser ut slidöppningen är ansluten eller strax under anus, när kön en kattunge är kvinna.

Det är värt att nämna att kattungarna säkert kan kastrerade så tidigt som 6 veckor. Men de måste fortfarande bo med sin mamma under minst 8 veckor, eller 12 Det tar tid för kattungar vänja sig sin omgivning och de inom det, inklusive andra katter och människor. För att ta bort en kattunge från sin naturliga miljö för tidigt är inte bara stressande för kattungen, men till skada för sin överlevnad. Så håll kattungen i huset för ett par månader innan du skickar den till en ny kärleksfullt hem. Dessutom kommer detta förlängd vistelse ger dig många veckor för att försöka dechiffrera kön din nya kattunge kelig.

avkastning <<<<<<<